Asset-2@4x
bgasAsset 4@4x

Az Erdő Panzió Székelyudvarhely központjától 7 km-re Székelykeresztúr irányába haladva, Bögöz falu határában, Bonta-szoros kijáratánál, a főút mellett található festői környezetben.

bgaAsset 2@4x

Az erdő panzió

a következőket kínálja vendégeinek:

Panziónk átutazók, családok és csoportok számára nyújt kellemes kikapcsolodást. Minimum létszám csoport esetén 20 fő (10 szoba).

élvezd a

Szolgáltatásaink

Non-Stop elérhetőség

A panzió recepciója non-stop, így bármikor bejelentkezhet hozzánk, várjuk szeretettel!.

Ingyenes parkolás

Ingyenes, tágas parkolási lehetőséget tudunk biztosítani autóbuszok számára is.

Ingyenes WiFi Zóna

Ingyenes WiFi hozzáférést biztosítunk vendégeink számára.

Panzió

Összesen 17 szobában 52 személyt is el tudunk szállásolni: a földszinten 1, az emeleten 10, a tetőtérben 6 darab, két-három fős szobával.

Szobáink

Szobáinkat vendégeink igényeinek megfelelően rendeztük be, minden szoba saját fürdőszobával rendelkezik, illetve minibárral és televízióval is felszerelt.

Étterem

Változatos és ízletes ételekkel várjuk vendégeinket. Napi menü kérésére is lehetőség van.

Chill Zone

Fedezd fel a természetet! Elcsendesülést segítő nyugágyas chill zónát alakítottunk ki az erdő szélén.

Édes vagy sósvizu dezsa

Panziónk édes- vagy sós vizű dézsával felszerelt.

Futball pálya

A panzió területén megtalálható futballpálya szabadon használható vendégeink számára.

Játszótér

A kisgyerekekre gondolva játszótér is megtalálható a panzió területén.

Bérelhető kerékpárok

Béreld ki egyik kerékpárunk! Igy biciklire pattanva a környék nevezetességeit is meg tudod tekinteni.

Tenniszpálya

Teniszpálya is megtalálható a panzió területén.

Az erdő panzió

Tökéletes helyszín kis- és nagyszámú rendezvények lebonyolítására is!

Születésnapi és eljegyzési ünnepségek, keresztelők, kicsengetések, élő zenés estek, akár lakodalmak: az Erdő Panzió tökéletes helyszínt biztosít családi, baráti összejövetelek számára! A panzió megfelelő gyermek- és edzőtáborok számára is (120 főig). További információért és ajánlatkérésért üzenjen nekünk!

bgasAsset 4@4x

Ételeink

A panzió étkezdéjében friss élelmiszerekből készült hagyományos és különleges ízvilágba is belekóstolhatnak vendégeink. Szakácsaink minden fogást a legnagyobb figyelemmel és precizitással készítenek el, titkos összetevőként pedig egy csipet szeretettel gazdagítják ételeinket.  Ezenkívül napi menü szolgáltatással is rendelkezünk, amelyben változatos és laktató étkeket kínálunk.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

bgasAsset 4@4x

röviden

Bögöz községről

Bögöz község a hajdani Székelyföld központi részén épült, a Nagy-Küküllő folyó középső szakaszának kiszélesedő medencéjében, a Bögözi-medencében fekszik Székelyudvarhelytől 11 kilométerre.

Területe ősidők óta lakott, ezt bizonyítja a település határában végzett régészeti ásatások eredménye is, amelyen pattintott kőpengéket, nyílhegyeket, agyagedény töredékeket, valamint a Kr.u. 2. századból származó leleteket tártak fel.

Mai lakossága a 12. században „határvédőkként” ebbe a régióba vezényelt „Telegdi” székelyek utódai. Központi fekvésének köszönhetően pedig számos Székelyföldi csillagtúra kiindulópontjaként is rendkívül ajánlott a település. A környék a népművészetek, hagyományok és szokások egy kiapadhatatlan kincsesbányája.

Érdekességek: A bögözi református templom Udvarhelyszék egyik legszebb középkori templomának számít, a 12-14. században épült, az 1724-ből származó mennyezete 80 festett kazettából áll, a híres „Szent László Lánc” különleges gyöngyszeme.

Foglalj most!

Asztal illetve szállás foglalással vagy más kérdéssel kapcsolatban elérhetőségeink:
bgasAsset 4@4x

Nyitvatartás

Szállás Non-Stop
Étterem 08:00 – 21:00-ig
Bár 08:00 – 22:00-ig

Elérhetőségeink

Email: erdopanzio@gmail.com
Telefon: +40 755 405 729

Kövess minket